Follow

©2018 BY WWW.TRANSITEATRET.NO

Tore Vagn Lid blir gjesteprofessor i Frankfurt

March 16, 2018

I dag kom nyheten om at kunstnerisk leder for Transiteatret-Bergen Tore Vagn Lid  blir gjesteprofessor på Wolfgang Goethe Universität i Frankfurt vår/sommer 2018. Gjesteprofessoratet innebærer en videreføring av Tore Vagn Lids utvidede forskningsprosjekt i grenselandet mellom teori og praksis og inkluderer bla.a. Tore Vagn Lid/Tt-Bs nye prosjekt med arbeidstittel "Tilstander av Unntak" ("Zustände der Ausnahme") som får sin første prosjektfase og forestilling i samarbeid med  Institutt for medievitenskap, teater og film - ved Wolfgang Goethe Universität Frankfurt. 

 

 

Les mer her:

 

 her

Please reload

Featured Posts

Transiteatret-Bergen performs at Mousonturm in Frankfurt am Main

April 19, 2018

1/1
Please reload

Recent Posts

April 6, 2020

June 29, 2019

June 25, 2019

May 8, 2019

Please reload

Archive